• Polska

Przekierowaliśmy Cię na równoważną stronę w lokalnej witrynie, na której znajdziesz obowiązujące w Twoim regionie ceny i promocje oraz opcje zakupu online.

Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Warszawa // 26.03.2018

One. Only One. AutoCAD

7 zestawów branżowych w 1 produkcie

Nowy AutoCAD 2019 zawiera 7 zestawów specjalistycznych narzędzi oraz zupełnie nowe aplikacje internetowe i mobilne, pomagające subskrybentom pracować w dowolnym miejscu i czasie.

One. Only One. AutoCAD. Nie musisz już decydować, którą wersję programu AutoCAD chcesz subskrybować. Począwszy od 22 marca 2018 r., subskrybenci programu AutoCAD 2019, uzyskują dostęp do SIEDMIU zestawów specjalistycznych, branżowych narzędzi - w ramach tylko JEDNEGO produktu.

Klienci mogą również zwiększyć wydajność, dzięki nowym aplikacjom internetowym i mobilnym.

AutoCAD zawiera ponad 750 tysięcy inteligentnych obiektów, stylów, części, cech i symboli

AutoCAD 2019 zawiera zestawy specjalistycznych narzędzi, które umożliwiają subskrybentom znaczne zwiększenie wydajności pracy.

Zestaw narzędzi architektonicznych może pomóc w zaoszczędzeniu czasu, poprzez dostarczenie gotowych elementów architektury, takich jak drzwi, ściany i okna. Dzięki zestawowi narzędzi architektonicznych, proces utworzenia ściany składa się tylko z trzech kroków, podczas gdy we wcześniejszych wersjach programu AutoCAD, obejmował aż pięć etapów.

AutoCAD w dowolnym miejscu

Posiadacze subskrypcji programów AutoCAD 2019 oraz AutoCAD LT 2019 mogą korzystać z zupełnie nowej aplikacji internetowej AutoCAD, odwiedzając witrynę web.autocad.com i logując się na swoje konta Autodesk. Aplikacja zapewnia dostęp do zaufanych plików (nie tylko do plików PDF!) oraz podstawowych narzędzi do rysowania i edycji 2D.

Aplikacja mobilna i wprowadzanie zmian w dowolnym miejscu

Clifton Schnarr, właściciel firmy wykonującej projekty części mechanicznych CAD oraz BIM, Point to Point CAD Services, powiedział: “Szczegóły w aplikacji internetowej AutoCAD są wprost wspaniałe! Możesz zobaczyć wymiar, kontrast, kolor ... po prostu wszystkie głębokości widoczne na rysunku 2D. Rozdzielczość jest wręcz doskonała."

Głównym atutem aplikacji mobilnej AutoCAD jest możliwość wprowadzania zmian w dowolnym miejscu i profesjonalnej prezentacji projektu klientom, bez konieczności dostępu do obszernych wydruków. Nawet w przypadku braku dostępu do Wi-Fi, można w prosty sposób pobrać lokalnie pliki DWG na urządzenie mobilne i modyfikować je. Dostępna w systemach Windows, Android i iOS, aplikacja mobilna AutoCAD, jest również zoptymalizowana pod kątem urządzeń iPhone X, iPad Pro i Windows Surface.

Zestawy specjalistycznych narzędzi, aplikacje internetowe i mobilne - czego chcieć więcej?! Ale to nie koniec udoskonaleń i nowości. Na blogu AutoCAD, możesz zapoznać się z najnowszymi funkcjami, takimi jak zapisywanie w Internecie i telefonie komórkowym, porównanie DWG, współdzielone widoki i ulepszenia wydajności.

Jeśli jesteś zainteresowany odkrywaniem najnowszego programu AutoCAD, możesz to zrobić tutaj

Informacje o firmie Autodesk

Autodesk dostarcza oprogramowanie dla ludzi, którzy tworzą. Jeżeli kiedykolwiek prowadziłeś sportowy samochód, podziwiałeś imponujący wieżowiec, używałeś smartfona lub oglądałeś wspaniały film, bardzo możliwe, że doświadczyłeś tego, nad czym pracują miliony klientów Autodesk na całym świecie. Twórz, co tylko chcesz, z Autodesk. Więcej informacji na www.autodesk.pl, www.facebook.com/Autodesk.Poland

Autodesk is a registered trademark or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2018 Autodesk, Inc. All rights reserved.